Επιστροφές προϊόντων – Ακύρωση Παραγγελίας

Διατηρείτε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που πραγματοποιήθηκε η παραλαβή.

Για να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε επιστροφή, θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας τηλεφωνικά στο 6980365366 για να ξεκινήσει η διαδικασία και να σας καθοδηγήσουμε σχετικά.

Επιστροφές χωρίς να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, πλήρη και χωρίς φθορές, με τη συσκευασία τους και απαραιτήτως με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν με την αποστολή του, όπως π.χ. την απόδειξη λιανικής, κ.ά.

Προϊόντα, τα οποία διαπιστώνεται ότι έχουν φορεθεί, ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ.

Έχετε τη δυνατότητα αλλαγής των προϊόντων με οποιοδήποτε άλλο προϊόν αντίστοιχης αξίας. Εξαιρούνται τα προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί αποκλειστικά για εσάς και φέρουν προσωποποιημένα στοιχεία.

Προϊόντα που επιστρέφονται και δεν πληρούν τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων δε θα γίνονται δεκτά.

Σε κάθε περίπτωση όμως, επιβαρύνεστε με τα έξοδα επαναποστολής κι επιστροφής του προϊόντος που ανέρχονται στα 5,00 €. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:

Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται ΜΟΝΟ στην περίπτωση που με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του athanasiaralli.gr πουλήθηκαν ελαττωματικά προϊόντα ή υπέστησαν ζημιά κατά τη μεταφορά τους.

Η επιστροφή των χρημάτων σας εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής που είχατε επιλέξει. Εάν είχατε προπληρώσει με PayPal ή με πιστωτική κάρτα, μόλις παραλάβουμε τα προϊόντα, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας στον λογαριασμό σας στην PayPal ή θα προχωρήσουμε στην ακύρωση της χρέωσής σας στην κάρτα σας αντίστοιχα. Εάν είχατε επιλέξει αντικαταβολή ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και στις 2 περιπτώσεις είναι απαραίτητο να μας υποδείξετε το IBAN του λογαριασμού σας, στον οποίο και θα πιστωθούν τα χρήματα των προϊόντων που επιστρέφετε εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβουμε.

Το ποσό που θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας θα είναι όλο το ποσό που έχετε πληρώσει για τα προϊόντα μας πλην των αρχικών εξόδων για τα μεταφορικά και των εξόδων για την επιστροφή των προϊόντων στο κατάστημά μας.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ:

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία των προϊόντων σας εντός 24 ωρών από την πραγματοποίηση της, είτε τηλεφωνώντας στo τηλέφωνo επικοινωνίας 6980365366.